Afdelinger hos Academic Work

Vores forskellige afdelinger

Vi har hjulpet mere end 145.000 young professionals i job. Det ville aldrig være sket, hvis det ikke var for det fantastiske samarbejde mellem vores Account Managers, Consultant Managers, Staffing & Recruitment Assistants og sidst men ikke mindst vores marketingsafdeling. 

Klik dig ind på de forskellige afdelinger nedenfor for at læse mere. 

Salg

Som Account Manager hos Academic Work har du en vigtig opgave. Du er involveret i at identificere personalebehov hos både nye og eksisterende kunder og er ansvarlig for sælge vores services. På denne måde hjælper du vores kunder med deres vigtigste aktiv - medarbejderne.

Læs mere om salgsafdelingen

HR og rekruttering

Drømmer du om en karriere inden for HR og rekruttering? Når du arbejder med rekruttering hos Academic Work, har du muligheden for at gøre en forskel for både vores kandidater og kunder. Her bliver du en del af et afgørende øjeblik i en persons liv og samtidig hjælpe vores kunder med det vigtigste aktiv, de har - deres medarbejdere. Som en del af HR og rekruttering har du vigtige opgave at sikre, at vores kunder at tilfredse med vores services og vil fortsætte med at vokse hos os, mens du hjælper vores kandidater med at finde nye karrieremuligheder!

Læs mere om HR og rekruttering

Marketing

Brænder du for markedsføring? Er du resultatdrevet, kreativ og socialt intelligent? Så kan vores marketingsafdeling være noget for dig! Her bliver du involveret i at udvikle et af de stærkeste brands i branchen og være med til at sikre, at Academic Works' budskab altid kommunikeres på den bedste måde. 

Læs mere om marketing

People & Performance

Har du ambitionen om at arbejde med HR internt? Som en del af vores interne HR-afdeling, People & Performance, har du en vigtig rolle, hvor du hjælper organisationen med at komme tættere på vores vision om at være Every client's first choice. Udover at arbejde med forskellige typer processer, systemer og træning, sikrer du, at vi lever op til vores arbejdsgiverløfte og samtidig sikrer, at vores ledere får den bedste mulige support. 

Læs mere om People & Performance

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Arbejder du allerede hos Academic Work Denmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor