HR og rekruttering

Finde den rigtige kandidat til den rigtige stilling

Vi du gerne hjælpe kandidater i starten af deres karriere med at få deres første, vigtige job? Vil du være en del af et afgørende øjeblik i en person sliv og samtidig hjælpe vores kunder med at finde og ansætte det vigtigste aktiv, de har - deres medarbejdere. Det får du mulighed for som rekrutteringskonsulent hos Academic Work. Dit job er at finde den rigtige kandidat til den rigtige stilling. Det er dig, der sikrer, at vores kunder er tilfredse med vores serviceydelser, så de fortsat ønsker at vokse sammen med os. Hvis det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte os. 

Forskellige roller med adskillige muligheder

Vi bygger vores forretning på fantastisk medarbejdere, og vi tør godt sige, at vi har nogle af de dygtigste rekrutteringskonsulenter i vores teams. Som Consultant Manager har du det fulde ansvar for de konsulenter, du rekrutterer. Du får mulighed for at udvikle gode lederevner og få viden om arbejdsret og medarbejder-administration. Som rekrutteringskonsulent arbejder du med kandidater, som efter vores rekrutteringsproces ansættes direkte af vores kunder. Uanset hvilken rolle du har, får du mulighed for at udvikle dit mindset og dine salgsevner, når du markedsfører og taler om vores serviceydelser med dine kunder, kandidater og konsulenter. 

Udvikling og resultater

At arbejde som Consultant Manager eller en af de andre roller i leverance-afdelingen (f.eks. Staffing & Recruitment Assistant) er udviklende, udfordrende og virkelig sjovt. Du kommer til at lære mange forskellige brancher og virksomheder at kende. Du udvikler både dine faglige og personlige kompetencer. Og du vil være omgivet af ambitiøse mennesker. 

 

Vi er sikre på, at vi er et perfekt match, hvis du er en struktureret person med gode samarbejdsevner, som bliver motiveret og inspireret af at arbejde i et resultatorienteret miljø. 

Arbejd med HR og rekruttering

Som deltidsassistent understøtter du vores leveranceorganisation og er utrolig vigtig for os vores evne til at præstere. Deltidsassistenterne arbejder enten som Staffing & Recruitment Assistants eller Staffing Service Assistants. Du gør ikke kun hverdagen lettere for vores Consultant Managers, du får også stor betydning for vores fremtidige vækst. 

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Arbejder du allerede hos Academic Work Denmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor