#weareacademicwork

We make people grow

Der bliver talt meget om vækst i nutidens samfund. Vækst i byer, virksomheder, økonomi osv. Selvfølgelig vokser alt dette ikke af sig selv. Det vokser på grund af os mennesker. På Academic Work har vi en fælles mission - vi ønsker at få folk til at vokse og udvikle sig. Vi tror på det potentiale, der findes i os alle, og med de rigtige muligheder og værktøjer vil de fleste af os tage chanchen for at udvikle sig. Ved at arbejde hårdt og omgive os med ambitiøse mennesker er vi gået fra at være et lille start-up til at blive en international forretningsfamilie. 

En international forretningsfamilie...

Kernen i vores familie er Academic Work. Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, der tilbyder job til young professionals - studerende og akademikere, der er begyndelsen af deres karriere. Siden starten er vi vokset og er i dag en international virksomhedsfamilie med base i seks forskellige lande: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Schweiz. Vores største forretningsområder er IT, teknologi og økonomi. 

...som bygger vores virksomhed gennem fantastiske medarbejdere

Vores virksomhed bygger på vores fantastiske medarbejdere - og vores succes er et resultat af, at vi tiltrækker de rigtige medarbejdere, kandidater og konsulenter. Vi vil hjælpe vores kunder med at blive lige så succesrige. Vi kan opnå dette ved at tilbyde fantastiske service, samtidig med, at vi lever op til vores værdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart. 

Læs mere om vores kultur

Academic Work - en del af AW Group

Academic Work begynde sin rejse i et fyrrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Året var 1998, og en af grundlæggerne var vores nuværende CEO Johan Skarborg. Grundlæggerne så, at mange studerende ledte efter deltidsarbejde ved siden af deres studier, og at der var mange virksomheder, der havde brug for ambitiøse universitetsstuderende på deltid. 

Vi er stolte over at være en del af AW Group, sammen med fire forskellige søsterselskaber: AW Academy, AW Executive Search, AW Instajobs og Digitalent. 

AW_Group_portrait (2).png

 

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor