Salg hos Academic Work

Som salgsrepræsentant og Account Manager hos Academic Work er dit job at finde potentielle personalebehov til nye og eksisterende kunder. Du hjælper dine kunder ved at give dem deres vigtigste aktiv - deres medarbejdere. Sammen med dine kolleger på Academic Work hjælper du young professionals med at finde et job og opbygge deres karriere og samtidig sikre, at vores kunder kan fortsætte med at vokse. Det er et job, du kan være stolt af. At skabe en ny karriere betyder meget for os og samfundet som helhed. Men endnu mere til den person, der får sit drømmejob. 

Som at drive din egen virksomhed

At arbejde som Account Manager kan beskrives som at køre din egen virksomhed, eller så at sige ”at være en virksomhed inden for virksomheden”. Du vil alt fra prospektering og nye finde nye forretningsmuligheder til at bevare og udvikle forholdet til dine kunder. Du arbejder tæt sammen med vores Consultant Managers og Recruitment Consultants for at finde den rigtige kandidat, der passer til kundens behov. Ved større indkøb og tilbud får du adgang til vores specialister og samarbejder med forskellige afdelinger. 

Læs mere om rollen

Kompetenceudvikling i salg

Som Account Manager har du store muligheder for at udvikle dig. Et eksempel er det internte kompetenceudviklingssystem Career Steps. Det er designet til at få vores Account Managers til at vokse og udvikle sig både professionelt og personligt. Du får muligheden for at påtage dig nye roller og karriereforløb såsom Team Manager, Senior Account Manager, Key Account Manager, Sales Coach eller andre salgsspecialistsroller. Takket være vores store og internationale organisation får du adgang til træning, coaching og den rette support undervejs.

Vores salgsafdeling vægter potentiale højere end dit CV

Der er ingen strenge krav for en Account Manager hos Academic Work. Vi værdsætter personlighed, potentiale og ambition frem for et CV. Fællesnævnere for at trives og lykkes i rollen er social intelligens, udholdenhed og at du er frygtløs, Du er ambitiøs, ønsker at nå dine mål og tør tage dine egne initiativer til at gøre det. Lyder det som noget for dig? Hvis ja, så ”connect” med os.

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Arbejder du allerede hos Academic Work Denmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor