Karriere hos os

Vi belønner din ambition

I Academic Work går vi meget op i ambition. Vi tror på, at en god blanding mellem ansvar og muligheder får dig til at vokse, bidrage og måske vigtigst af alt - have det sjovt på arbejdet. Den måde, udvikler dig på, vil blive belønnet på forskellige måder. En ny rolle, et spændende kursus eller en velfortjent pris er et par eksempler. Hos os er der mange muligheder for at lave en spændende intern karriere. 

Gode udviklingsmuligheder

Hos Academic Work behøver du ikke vente i mange år på at blive leder eller specialisere dig inden for et bestemt område. Vi ønsker at være en organisation, hvor det er dine egne ambitioner, der er drivkraften bag din professionelle udvikling. Det er vores ønske, at alle vores kollegaer yder deres bedste og dagligt udfordrer sig selv til at vokse, både på et personligt og et professionelt niveau. Som vi alle ved, så bliver vi bedre, jo mere vi øver os. 


Vi har et team, der udelukkende arbejder på at skabe et miljø, der fordrer den bedste udvikling. Deres opgave er at sikre, at din leder har de rigtige redskaber til at kunne coache dig bedst muligt, og at du løbende får mulighed for at udvikle dine kompetencer. Det kan være alt fra klasseundervisning til e-learnings, selv-studie, coaching, caseøvelser eller rollespil. 

Introduktion

Der er meget at lære i løbet af den første måned i en ny rolle. Der er masser af ny information og mange nye ansigter at lære at kende. For at gøre overgangen nemmere og mere effektiv tilbyder vi alle nye medarbejdere et introduktionsprogram, der er tilpasset deres specifikke rolle og erfaringsniveau.

Kompetenceudvikling

Til vores salgs- og rekrutteringsafdelinger tilbyder vi strukturerede uddannelsesprogrammer, der strækker sig over flere år for at sikre, at vores medarbejdere har de bedst mulige betingelser for udvikling. Uddannelsesprogrammerne består af klasseundervisning med både interne og eksterne undervisere og er udviklet til at matche dit niveau og give dig de bedste redskaber, så du kan udvikle dig og yde dit bedste.

Lederskabsudvikling

At være leder hos Academic Work betyder, at du skal være interesseret i dine medarbejdere og bekymre dig om deres trivsel og deres resultater. Som leder vil du modtage undervisning i, hvordan du leder dit team, hvordan du får dit team til at vokse, hvordan du håndterer udfordringer, skaber engagement og meget mere. Vores lederuddannelse går hånd i hånd med hele din rejse som leder hos Academic Work.

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor