Er jeg en Account Manager?

Succesfulde Account Managers har mange forskellige egenskaber og talenter - har du det, der skal til? Tag testen og find ud af det!

Er du en Account Manager?

Vi er alle sammen mange forskellige ting - med forskellige talenter, personlighedstræk og kvaliteter. Nogle er åbenlyse for og verden omkring os, andre er skjult væk og ses sjældent. Nogle har altid været med os og former, hvordan vi ser verdenen. Nogle bemærker vi ikke engang.


Vi ved, hvem vi er. Vi siger "Jeg er" hele tiden.

Men hvad sker der, når vi spørger os selv ”Er jeg?”

Hos Academic Work er vi specialiserede i at finde de rigtige personer på det rigtige tidspunkt.

Vores Account Managers – vi kalder dem AM’s – er i spidsen for at levere dette løfte til vores kunder. At være AM er meget mere end bare at ringe, have møder og flytte numre rundt på et regneark.

Det kræver en evne til skabe kontakter, tilpasse sig og en ydmyghed til at indse, at vi måske ikke har alle svarene, men vi ved, hvor vi skal lede efter dem. Det kræver energi og entusiasme, men også et køligt, roligt hoved. Det er vigtigt med et konstant fokus og et drive til at få succes, men også evnen til at se det store billede og alles plads i det. 

Vores AM’s ved, hvornår de skal være team players, og hvor de skal køre solo. De ved, at det at gøre andre bedre, gør dem også bedre. For mange er det ikke her, de forventede at være, men nu hvor de er der, vil de aldrig være andre steder.

Kort sagt ved de, hvem de er.

Og når de siger, ”Jeg er AM hos Academic Work”, tøver de ikke med at fortælle det til resten af verden.

Er du klar til at joine dem? 

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor