Om rekrutteringsprocessen

Skal du søge et job hos Academic Work? Her kan du læse mere om vores rekrutteringsproces - herunder om test-tilgangen.

En fair og objektiv måde at søge vores ledige stillinger på

En fair og objektiv ansættelsesproces er en af vores topprioriteter. Det er hovedårsagen til, at vi har valgt at bruge tests i den indledende kandidatudvælgelse. Tests hjælper os med at fokusere på, hvad der er vigtigt for den specifikke stilling, og er den bedste måde at give alle kandidaterne de samme forudsætninger på. Sådan ser rekrutteringsprocessen ud, når du søger et af vores jobs hos Academic Work.

Søg med din e-mail eller LinkedIn-profil, og besvar nogle spørgsmål relateret til den ledige stilling

Vi vil gerne have, at det skal være så nemt som muligt for dig at ansøge. Du skal blot bruge din e-mail eller LinkedIn-profil til at oprette en profil og derefter tilføje dit navn og telefonnummer. For at sikre, at du er kvalificeret til jobbet, stiller vi typisk nogle indledende spørgsmål (f.eks. om du har kørekort, taler spansk eller andre krav, der er nødvendige for den specifikke stilling). Hvis dine svar matcher vores krav, vil du blive bedt om at fortsætte i ansøgningsprocessen ved at lave en test, som sendes til din e-mail. 

Fortsæt ansøgningsprocessen ved at lave en eller flere test

For at sikre at testene er valide og kan forudsige din arbejdsindsats, har vi valgt at bruge en ekstern partner, Assessio, som er en certificeret testleverandør. Forskellige stillinger og roller kræver forskellige tests. Du får information om og adgang til testene via en mail, der sendes af vores testleverandør, Assessio.

Når den rekrutteringskonsulenten har fået adgang til dit testresultat, får du besked. Hvis du har bestået testene og matcher vores foruddefinerede krav til stillingen, vil du blive kontaktet af os og booket til et telefoninterview. I det følgende trin får du mulighed for at fortælle os mere om din baggrund, din arbejdserfaring og dine kompetencer.

Sådan klarer du rekrutteringstestene

Forbered dig, og giv dig selv de bedste forudsætninger for at yde dit bedste. Se vejledningsvideoen med Alex Tidgård, der arbejder som Lic Psychologist og Org Consultant hos Assessio. Han giver sine bedste råd til, hvordan du klarer rekrutteringstestene.

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor