Vores kultur

Vi er mange ting hos Academic Work. Vi er et vikar- og rekrutteringsbureau, og vi er en del af en større familie af virksomheder, AW Group. Vi er internationale og findes i seks lande (Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Schweiz). Vi er en forretnings- og karrierepartner, der hjælper virksomheder med at vokse og sikre young professionals et job.

Men vi er også mennesker med en fælles passion for vores arbejde og vores mission. Vi vil gerne hjælpe mennesker med at vokse. Og på samme måde som vi er vokset fra et lille start-up til en international virksomhed, har vi bevaret vores fokus på at hjælpe vores vores team med også at vokse og udvikle sig på deres professionelle rejse. "Hvordan?", tænker du sikkert. Vi anerkender, at ambition er nøglen til succes. Vi bygger vores team med ambitiøse mennesker, og vi giver dem ét løfte: Vi belønner ambition. Vi ønsker, at alle medlemmer af vores team skal vide, at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Vi er taget ud på en rejse. En rejse, hvor vi skaber 'Den bedste arbejdsplads', og hvor vi hele tiden stræber efter at skabe et godt miljø, hvor mennesker kan trives. Hos Academic Work tror vi på ambitioner, fordi ambition er det, der får mennesker til at vokse!

Vores kerneværdier

Hvem vi er, bliver hver eneste dag defineret af vores handlinger. Vi skaber vores kultur hver dag ved at efterleve vores kerneværdier: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart.

Livet starter med energi. Det er kilden til vækst. Jo mere energi du har, jo mere vil du kunne vokse og dele. Hos Academic Work vil vi være en kilde til energi, og det bliver vi ved at dele vores energi med hinanden. Vi deler alle ud af vores energi på forskellige måder, og det er op til hver enkelt af os at finde vores egen vej.
Vi er også ambitiøse, nysgerrige og vi tør prøve nye ting. Vi tror på, at selv de mindste detaljer er vigtige, så vi holder en høj standard i alt, vi gør. Da vi altid stræber efter at blive bedre, værdsætter vi feedback rigtig højt, og vi forsøger at lære af den.
Endelig handler et godt liv i sidste ende om at tage sig af andre og om at have andre, der tager sig af dig. Det samme gælder på arbejdspladsen. Omsorg betyder, at vi altid forsøger at være opmærksomme på hinanden og støtte hinanden.

Engagerede kolleger = nøglefaktoren til succes

Medarbejdere, der er engagerede og har et fælles ønske om at nå organisationens mål, præsterer bedre, og de er mere tilfredse med deres job. Det kalder vi at være engageret. Medarbejderne er vores vigtigste aktiv, og vi har brug for gode ledere, der støtter og hjælper med at udvikle dem. At være leder hos Academic Work handler om resultater, men også om at tage sig af medarbejderne. Og at forstå, at hvis du lykkes med at skabe engagement, bliver du en leder, der når dine mål og bidrager til virksomhedens resultater.

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor