Account Manager

Hvordan er det at arbejde som Account Manager i Academic Work?

Er du vores næste Account Manager?

Vi har været på en fantastisk rejse siden 1998, men vi er slet ikke ved vejs ende. Vi er altid på udkig efter efter Account Managers, der vil hjælpe os med at drive vores virksomhed fremad med hårdt arbejde og masser af ambition. Til rollen som Account Manager søger vi mennesker, der altid udforderer sig selv, så de kan udvikle sig og gå endnu længere. Connect med os og få besked, når vi rekrutterer Account Managers. 

Connect med os

Hvad laver en Account Manager?

Sælgere er ikke kun en rolle, der findes i de fleste virksomheder - det er også den vigtigste position i mange virksomheder. En sælgers ansvarsområder består i at bidrage til øget salg og dermed virksomhedens vækst. Salgsafdelingen er derfor fuldstændig forretningskritisk. Her kan du læse mre om, hvad det faktisk betyder at arbejde som Account Manager. 

Læs mere om rollen

Hvem leder vi efter?

Alle kan få succes i rollen som Account Manager i Academic Work. Det vi leder efter potentiale og den rette personlighed. Derfor bruger vi tests i stedet for traditionel CV-gennemgang som det første trin i rekrutteringsprocessen. 

Læs mere

Onboardingsprocessen som Account Manager

Som Account Manager udføres din onboarding hele dit første ansættelsesår for at give dig den største støtte og opmuntring, du har brug for for at komme godt i gang i din nye rolle som Account Mananger. 

Læs mere om onboardingsprocessen

Career Steps

Som Account Manager har du store muligheder for at udvikle dig, både på et personligt og personligt plan. Academic Work er en stor international organisation som giver dig adgang til uddannelse, coaching og support undervejs - for eksempel gennem kompetenceudviklingsprogrammet Career Steps. 

Mere om Career Steps

Karrieremuligheder som Account Manager

Som Account Manager har du store muligheder for at udvikle dig. Du kan bl.a. gennemføre det internekompetenceudviklingsprogram Career Steps. Det er designet til at få vores Account Managers til at vokse og udvikle sig både professionelt og personligt. Du får mulighed for at påtage dig nye roller og karrieretrin som f.eks. Team Manager, Senior Account Manager, Key Account Manager, Sales Coach eller andre salgsspecialistroller. Takket være vores store og internationale organisation får du adgang til uddannelse, coaching og den rette støtte undervejs. Ud over den nye rolle, du får, har arbejdet som Account Manager en naturlig udvikling indbygget i sig. Efterhånden som du udvikler relationen til dine kunder og hjælper dem med at vokse som virksomhed, vil din portefølje vokse sammen med den. Med tiden får du naturligvis mulighed for at administrere større kundekonti og gennemføre større og mere komplekse aftaler.Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces?

For os er en fair og fordomsfri rekrutteringsproces det vigtigste. Vil du vide mere om, hvordan processen fungerer? Læs mere her! 

Vores rekrutteringsproces
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor