Bliv vores næste Account Manager - søg nu!

Er du en social og kreativ person, som drives af udfordringer og at skabe resultater? Leder du efter en ny, spændende rolle, hvor du får stor frihed og fantastiske forudsætninger for at få succes? Hvis du svarer ja på disse spørgsmål, er rollen som Account Manager noget for dig!

Er DU vores næste Account Manager?

Vi har været på en fantastisk rejse siden 1998, men vi er slet ikke ved vejs ende. Vi er altid på udkig efter efter Account Managers, der vil hjælpe os med at drive vores virksomhed fremad med hårdt arbejde og masser af ambition. Til rollen som Account Manager søger vi mennesker, der altid udforderer sig selv, så de kan udvikle sig og gå endnu længere. Connect med os og få besked, når vi rekrutterer Account Managers. 

Connect med os

Find nye kunder og opbyg stærke relationer

Hos Academic Work er vores Account Managers ligesom interne iværksættere, og vi er her for at investere i deres succes! Ud over salgsopkald foretager du prospektering og søger nye forretningsmuligheder. Du plejer dine relationer til kunder og hjælper dem med at udvikle deres rekrutteringsstrategi. Og ved hjælp af vores Consultant Managers finder du den perfekte kandidat til dine kunders behov. Og du kan føle sig helt sikker i, at du har et team, som støtter dig, når du har brug for det.

Læs mere om rollen!

Onboarding - en god start på din rejse

Vi vil sikre dig, at du har de værktøjer, du har brug for, for at få succes. En feedback, vi ofte får fra vores nye Account Managers er, at de er overraskede over, hvor omfattende vores salgsonboardings-program er. Selv før din første dag på jobbet har du adgang til din onboarding-plan, så du kan forberede dig og få en forståelse af, hvad der skal ske. Og gennem dit første år vil vi sikre, at du den støtte og opmuntring, du har brug for, for at trives i din nye rolle. Vores onboarding er beregnet til at skabe et stærkt fundament, hvorpå du kan bygge din karriere som Account Manager. 

Læs mere om onboardingsprocessen!

Karriere- og udviklingsmuligheder

Hos Academic Work er vækst det vigtigste for os. Derfor er vores motto ”We make people grow”. Vil vil altid stræbe efter at være innovative og udvikle os - både personligt og professionelt. Så som Account Manager er en 'Beat Yesterday'-attitude mere værdifuld, end hvad der står i dit CV. ”Career Steps”, vores personlige udviklingsplan, blev skabt som en måde at hjælpe med at fremme din ambition og skabe en klar vej til dine karrieremål.

Læs mere om Career Steps!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor