Rejsen mod at blive Best Place to Work

Vi er stolte men ikke tilfredse

En af vores virksomheds mål er at blive the Best Place to Work. Dette har været vores stræben i mange år, og når alt kommer til alt, handler det om, at vi vil tiltrække og beholde gode mennesker. COVID-19-pandemien påvirkede i høj grad vores liv i mange aspekter og især vores arbejdsliv. Hvordan vi gør vores arbejde, hvor vi gør det og hvordan vi interagerer med hinanden, mens vi gør det – alt dette er blevet udfordret. Os som arbejdsgiver og alle vores kolleger har været nødt til at omfavne en situation, vi aldrig har oplevet før, og den efterlader ingen alternativer. Pandemien har fået os til at udvikle os hurtigere, end vi troede var muligt. COVID-19-krisen skriver sig ind i historiebøgerne som en vigtig begivenhed i vores tid, og der er en fælles forståelse af, at denne nye verden er kommet for at blive. At få succes i den nye verden med den nye arbejdsmodel kræver nye måder at tænke.

En rejse med at genopfinde Best Place to Work

Lige siden vi begyndte at måle niveauet af engagementet blandt vores kolleger, har vi altid oplevet en meget høj score. Dette er selvfølgelig noget, som vi både er glade og stolte af. Men vi er ikke den type virksomhed, der læner sig tilbage og forbliver tilfreds. Nej, vi ved, at kræver mere for at Beat Yesterday, og når man overvejer alt, hvad der er sket det sidste år, ønsker vi at sikre, at vores billede af den bedste arbejdsplads er i overensstemmelse med vores medarbejderes præferencer og ønsker.

 

At blive en arbejdsplads, hvor folk trives og ønsker at blive i lang tid, kræver vigtig indsigter, og de samles naturligt bedst hos vores kolleger. Derfor har vi startet et internt projekt, som vi kalder ”Reinventing Best Place to Work” med ambitionen om at identificere ting, vi gør, som vores kolleger gerne vil have, at vi gør mere af - men også for at finde forbedringsområder. Fordi vi er ydmyge over for det faktum, at vi kan gøre det bedre som arbejdsgiver på mange områder.  

Alle vores kolleger er inviteret med på rejsen

Selv hvis vi stadig er den samme virksomhed, stræber vi efter at blive en bedre version af os. Med dette projekt tilstræber vi at forny Academic Work fra flere perspektiver, såsom fleksibilitet, kultur og ligestilling, diversitet & inkludering. Emner, vi er blevet ekstra opmærksomme på som en effekt af sidste år, men også områder, som vi ved, at vi skal forbedre os på. 

Det gøres ved, at vi udfører flere statusanalyser, indsamler grundige tanker og ideer fra vores kolleger gennem en række forskellige undersøgelser, fokusgruppeinterviews og så videre. Alt dette med det formål at identificere handlinger, som vi har brug for og ønsker at tage, for at blive en bedre arbejdsgiver og arbejdsplads. 

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor