Arbejde i marketingsafdelingen

Hvad ville Academic Work være uden marketingsafdelingen? Hvad vi ved er, at vi bestemt ikke ville have et af de stærkeste brands i branchen eller evnen til at kommunikere med vores mange forskellige målgrupper. Marketingsafdelingen tager sig af alle brandrelaterede sager, understøtter salgsafdelingen ved leadgenerering og sikrer, at Academic Works budskab altid bliver kommunikeret på den bedste måde. Takket være vores målgruppe, young professionals, prøver vi konstant at skubbe os selv til at være i front, når det kommer til markedsføring og kommunikation. Altid med et stærkt digitalt fokus. 

Hvem passer ind i marketingsafdelingen?

Hvis du er resultatdrevet, kreativ og socialt intelligent, vil du elske at arbejde sammen med os i marketingsafdelingen.

Hvilke roller er der?

Rollerne i afdelingen af mange. Her arbejder blandt andet analytikere og digitale produktionsledere side om side med vores specialister i kandidatkommunikation og leadgenerering. En håndfuld roller er Production Leader, Business Communication Owner, Graphic Designer, Web Editor, Content Manager og Digital Campaign Specialist. En stor del af marketingsafdelingen sidder i Sverige. 


Marketingsafdelingen er beliggende i det centrale Stockholm og består af op til 40 motiverede medarbejdere med forskellige typer roller. På det danske kontor har vi en Web Editor. 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Arbejder du allerede hos Academic Work Denmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor