People & Performance

People & Performance - vores interne HR-afdeling

People & Performance er vores interne HR-afdeling og består af specialister og People & Performance-partnere. Sammen vil du være ansvarlig for at sikre vores arbejdsgiverløfte, og at vi giver vores ledere på alle niveauer i organisationen den bedst mulige støtte til at skabe engagement og resultater blandt vores medarbejdere. Du vil også arbejde med at udvikle, forfine og skabe processer, systemer og træninger, der hjælper vores organisation med at komme tættere på vores mål og nå vores vision - Every client's first choice. 

Hvem passer ind i People & Performance

Hvis du nyder at arbejde tæt på virksomheden med et klart fokus på resultater i et foranderligt miljø, vil du trives i teamet. Du er en "people person", der finder det let at samarbejde med forskellige funktioner og mennesker, mens du er vant til at tage stort personligt ansvar for dit arbejde. Hvis du motiveres af at forfine og udvikle dit arbejde baseret på organisationens behov og mål, vil du passe som en fisk i vandet hos People & Performance. 

Hvilke roller er der?

Der er specialiserede roller i for eksempel Learning & Development, Talent Acquisition og Compensation and Benefit. Derudover er der også partnerroller, der blandt andet understøtter vores ledere i personalespørgsmål. 

Afdelingen  har hovedkontor i det centrale Stockholm. 

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs

København

Rådhuspladsen 45
1550 København Kørselsvejledning info@academicwork.dk Vis side

Arbejder du allerede hos Academic Work Denmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor