Get connected with AW

Connect med os

Hos Academic Work bygger vi vores forretning på gode mennesker. Vi mener, at ambitiøse mennesker, der deler vores værdier om at Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart er nøglen til at blive en succesrig virksomhed, der er every client's first choiceVi vil være det bedste sted at arbejde for alle, der slutter sig til os. Uanset om dit drive er at vokse som person og i dit erhverv, blive en del af et team af fantastiske mennesker, der støtter hinanden, for at nå sit fulde potentiale og hjælpe os med at nå vores eller hjælpe med at med at skabe nye jobs og starte nye karriere for young professionals, så tror vi på, at vi er det rigtige sted for dit næste karrieretrin. Connect med os i dag, og vi vil fortælle dig mere om, hvad det betyder at være en del af Academic Work.  

Vi er en intern arbejdsgiver

Vi er et rekrutterings- og vikarbureau, der hjælper virksomheder med at vokse og hjælper young professionals med at finde job. Vi er også en intern arbejdsgiver med det formål at blive best place to work, og vi er konstakt på udkig efter flere fantastiske mennesker, der ønsker at fortsætte med at vokse med os.

De mennesker, der arbejder her, deler en passion for det arbejde, vi udfører, vores værdier og vores mission. Og som vi er vokset, er vi fortsat forpligtet til at sikre, at medlemmerne i vores team vokser og udvikler sig i deres professionelle rejse. Vi bygger vores team ud af ambitiøse mennesker og We Reward Ambition. Hos Academic Work tror vi på ambitioner, fordi ambition er det, der får folk til at vokse!

Vi tilbyder interne karrierer inden for en lang række områder med vores hovedafdelinger, der består af salg, HR, marketing, økonomi og IT. Du kan læse mere om vores afdelinger her

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye job.

Alle jobs
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor